Zumba Workshops

Wat is Zumba?

Zumba is beweging, energie en fun. Met behulp van opzwepende muziek worden de deelnemers in beweging gebracht. Het hele lichaam wordt gebruikt en alles wordt lekker los geschud. Het maakt niet uit of je nog nooit gedanst hebt. Het gaat om bewegen en plezier hebben.

Zumba is een combinatie van dans en fitness. Zumba maakt gebruik van bewegingen uit o.a. salsa, samba, reggaeton, buikdansen, merengue en flamenco. In de fitness school is de bedoeling vooral om calorieŽn te verbranden en spieren te versterken. In een workshop of clinic kan er ook voor gekozen worden om minder intensief bezig te zijn en meer te richten op de fun van het dansgedeelte. Zeker als er na de workshop nog een ander programmaonderdeel is.

De docent

Paul Baarn is een gecertificeerde Zumba docent en is daarnaast al ruim 10 jaar Salsa docent. Hij geeft les in binnen- en buitenland. Paul weet als geen ander de drempel laag te houden en tegelijkertijd toch de mensen uit te dagen om helemaal los te gaan.

De workshop

In een workshop doen we alles op muziek, ook de uitleg. We beginnen met een warming-up. De deelnemers krijgen tijdens de warming up uitleg over Zumba en de werkwijze. Vervolgens worden de basisbewegingen van merengue uitgelegd, langzaam geoefend en uiteindelijk op up-tempo muziek gedanst. Daarna doen we hetzelfde voor salsa en reggaeton. Dat is het eerste half uur.

In het tweede half uur brengen we alles in praktijk en worden de bewegingen uitgebreid. Dit tweede half uur is intensiever en hier kunnen de deelnemers echt los. We sluiten af met een cooling down. Als de groep al bekend is met zumba of dans in het algemeen, gaan we direct naar het intensieve gedeelte. Het blijkt dat mensen heel snel mee kunnen doen, ook zonder specifieke zumba ervaring.

Wat is er nodig?

Docent Paul Baarn komt naar de locatie van uw evenement. We gaan er vanuit dat een aantal zaken aanwezig is op de locatie:

  • muziekinstallatie met aansluitmogelijkheid voor headset en iPod
  • voldoende bewegingsruimte voor de deelnemers
  • houten vloer, of ander materiaal dat niet te stroef is (programma kan worden aangepast op basis van de vloer, om blessures te voorkomen)

Deelnemers kunnen het best gebruik maken van makkelijk zittende kleding en binnensportschoenen danwel comfortabele schoenen.

Binnenkort beschikken wij zelf over locaties waar wij workshops kunnen geven.

Tarieven

Wij hanteren de volgende tarieven voor een workshop bij u op locatie:

  • 0-10 personen: 150 ex
  • 11-20 personen: 225 ex
  • meer dan 20 personen: 300 ex
Deze tarieven zijn exclusief BTW en exclusief eventuele reiskosten.

Meer informatie of boeken?

Als u meer informatie wenst of direct een workshop wil boeken, dan kunt u ons via e-mail bereiken op INFO @ PAULBAARN . NL
Wij kijken er naar uit om een enerverende workshop voor u te verzorgen.